Agenda

From Kelten
events
Agenda

Castlefest

do 01–zo 04 augustus 2019
Lisse

Een veelzijdige middeleeuwse fair, waar dit jaar ook de Stichting A.G. van Hamel van de partij zal zijn. U vindt ons zowel met onze eigen stand, maar ook op de Castlefest Academy. Voor meer informatie, zie: https://www.castlefest.nl/.

Vitae Sanctorum Cambriae Conference

do 26–vr 27 september 2019
Cambridge, VK

Een tweedaagse conferentie over de Latijnse levens van Welshe heiligen. Voor meer informatie, zie: https://www.asnc.cam.ac.uk/news/event/26-27-september-2019-vitae-sanctorum-cambriae-conference/.

DIAS Celtic Studies Summer School

ma 06–vr 17 juli 2020
Dublin, Ierland

De School of Celtic Studies van het Dublin Institute for Advanced Studies komt weer met haar geliefde zomerschool, waar u op hoog niveau kennis kunt maken met, of uw kennis kunt verdiepen in de Keltische talen. In 2020 bestaat het ochtendprogramma uit Klassiek Modern Iers, Middelwelsh en Oudiers (voor beginners, of voor gevorderden). 's Middags volgen Ierse syntaxis en het lezen van verhalen uit de Ulster cyclus, aangevuld met lezingen over verscheidene keltologische onderwerpen. Voor meer informatie, inclusief de aanmeldingsprocedure, verwijzen we u naar: https://www.dias.ie/2019/07/31/summer-school-2020/.